Småsaker som gör en glad

Ibland så är det väldigt enkla saker som gör en glad. Jag tror att det är viktigt att komma ihåg det ibland.

Ett exempel är det här. När sambon och jag var i London innan jul så köpte vi en liten tekanna och två muggar. En lite mindre kanna som ger ungefär två muggar te (hette också Tea for two).

Min sambo går upp före mig nästan varje morgon.

Han är så snäll att han kokar en kanna te till mig (också en sak som man blir glad av varje morgon – tack sambon).

Och varje morgon när jag går upp så blir jag glad av att se den här tekannan. Och jag blir glad av att ta en av muggarna och hälla te i den.

För jag tycker de är så fina. Och jag tycker det fortfarande efter att ha sett dem varenda morgon och ha druckit te i dem varenda morgon.

De mornar då av någon orsak båda muggarna är i diskmaskinen så att jag måste ta en annan mugg blir jag faktiskt besviken och teet smakar inte alls lika gott.

En liten enkel sak som gör en ganska glad.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *