Ao, ao, ao

..ao ao.

 

Idag på förmiddagen satt jag och sambon i soffan. Från någonstans i mitt huvud kom det en tanke och jag sa till sambon: "Vad säger du om att gå till gymmet idag?"

"Jo, det kan vi väl göra" tyckte sambon. Och det gjorde vi.

 

Jag har inte styrketränat på flera månader och idag gjorde jag det ordentligt. Och nu sitter jag här i soffan och säger ao, ao, ao. Men det var bra egentligen så klart.

 

Tyvärr fick jag dock bekräftat att jag nog skall vänta med att springa. Testade löpbandet på gymmet med skor som jag använt där förut och fick återigen superont i benhinnorna höger ben. Nu skall jag nog låta bli att springa tills det läkt ut ordentligt. Får köra annan konditionsträning och så köra styrketräning så att benen blir starkare.

 

Ao, ao….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *