Ao, ao, ao

..ao ao.

 

Idag på förmiddagen satt jag och sambon i soffan. Från någonstans i mitt huvud kom det en tanke och jag sa till sambon: "Vad säger du om att gå till gymmet idag?"

"Jo, det kan vi väl göra" tyckte sambon. Och det gjorde vi.

 

Jag har inte styrketränat på flera månader och idag gjorde jag det ordentligt. Och nu sitter jag här i soffan och säger ao, ao, ao. Men det var bra egentligen så klart.

 

Tyvärr fick jag dock bekräftat att jag nog skall vänta med att springa. Testade löpbandet på gymmet med skor som jag använt där förut och fick återigen superont i benhinnorna höger ben. Nu skall jag nog låta bli att springa tills det läkt ut ordentligt. Får köra annan konditionsträning och så köra styrketräning så att benen blir starkare.

 

Ao, ao….

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *