Nu har det hänt igen

Jahapp nu har jag gjort det igen! Vadå? Jo inhandlat mig en ny handväska.

Och varför skulle det nu vara  någonting speciellt. Egentligen ingenting speciellt alls. Det speciella är mitt underliga förhållande till handväskor.

Jag tycker jättemycket om handväskor. Och det finns så många SNYGGA handväskor. Problemet är att jag har stora problem med att ANVÄNDA handväskor. Jag köper mig en handväska och sedan så när jag är ute på stan så upptäcker jag att jag stoppat plånboken, mobilen och nycklarna i jackfickan och lämnat väskan hemma. Det är ju så mycket enklare på något sätt. Ingen väska att hålla ordning på. Men de är ju så snygga!

Och så är det ju liksom kvinnligt att ha handväska.

Jag inbillar mig att om jag hittar den perfekta handväskan så kommer jag att bli en handväskanvändare på riktigt. Så jag brukar köpa mig handväskor då och då. Eller små ryggsäcker. Beror på hur det känns vid det tillfället. Ännu har jag inte hittat den perfekta väskan. Fortfarande kollar jag när jag köper jackor om det finns en innerficka till plånboken. Men nu har jag alltså gjort ett nytt försök. Ny handväska! Kan det vara den perfekta?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *