Nu har vi börjat springa

Äntligen verkar det som att vi lyckats komma igång med springandet. Här ser ni skorna efter en omgång i skogen.

Två gånger i veckan ligger planeringen på just nu på. Jag följer ett schema från Marathon och om jag fixar det så är tanken att jag skall springa milen innan säsongen är slut. Nu har jag varit ute efter den där milen två år i rad. 2003 hade jag defintivt fixat milen, tyvärr försökte jag aldrig så jag kan inte säga att jag gjorde det. Men i ÅR skall jag. Om jag inte får problem med skador eller annat. Latheten skall i vart fall itne få stoppa mig. Men nu gör vi det tillsammans, sambon är på en annan nivå, men vi kan i alla fall sticka ut tillsammans. Och åka hem tillsammans. Sedan springer var och en på sitt eget håll dessemellan.

Tyvärr har jag lite trubbel med mina nya skor. Får ont i benhinnorna. Vilket jag även får av mina gamla skor (det var därför jag köpte nya) så det hjälper inte att springa med dem istället. Men jag varierar i alla fall och hoppas på att benen skall vänja sig innan det blir riktigt ont av det. Vi borde börja med styrketräning också, det mår benen bra av, men en sak i taget!

Är snart klar med min nya hemsida också. Eller designen på den – det är ju egentligen inte någon ny sida i sig. Håller på att försöka lära mig databaser, men det är inte så lätt. Jag har fixat att skapa databasen och tabeller och annat, men inte lyckats koppla den till en sida ännu. Så just nu vilar jag från det.

Fixat klart ett pärlhalsband och ett par örhängen idag. Förberedde allt på silverkursen, men hann inte göra det klart där så det fick jag göra hemma.  Jag är faktiskt riktigt nöjd med båda alstren. Örhängena var lite kluriga att göra innan jag fick rätt på formen på krokarna så det blev en hel del böjande innan jag blev nöjd. Men nu är jag jättenöjd. Och silverkuberna jag gjort till halsbandet var till och med bättre än jag trott. Sist på kursen började jag få för mig att de skulle vara för små, men idag när jag trädde halsbandet så kändes de helt rätt. Jag har gjort halsbandet så att det går att göra hängen till det och fästa i krokarna. Just nu har jag gjort ett S-knäppe så att jag skall kunna använda halsbandet, men jag har idéer på en fortsättning som jag skall jobba med till hösten. Det här med silversmidet är verkligen kul och det känns tråkigt att ha ”sommarlov”. Men jag får väl sitta och jobba med min lersmycken nu istället – har en del idéer där också.

Har varit och lämnat prover för hemokromatosen idag. Hade en jättebra plan trodde jag. Jag skulle sova lite längre och gå till provtagningen lite senare. Då skulle där säkert inte vara så mycket folk. Första gångerna tänkte jag att det var bäst att vara där precis när de öppnar. Feel! Då är ALLA där, känns det som. Sedan var nästa plan att vara där i slutet av veckan lite senare på morgonen. Funkade jättebra. Var en person där innan mig bara. Så idag tänkte jag att lite senare på förmiddagen fungerar förmodligen i början av veckan också. Feel! Jättekö! Så nästa gång skall jag testa varianten lite senare på förmiddagen och lite senare i veckan igen. Så får vi se hur det går.

Imorgon åker jag till Stockholm på tjänsteresa. Kommer att ha några timmar över så jag skall se om jag hittar mig några långbyxor. Skulle behöva ett eller två par nu framåt sommaren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *