Äntligen skall jag väl komma igång!

Förra året tränade jag tre till fyra gånger i veckan. Kring jul la jag av och sedan har det liksom varit helkört att komma igång igen. Jag har ett kort på gymmet som jag betalar för varje månad, men som jag aldrig utnyttjar. Lat, latare latast.

Men idag har jag varit ute och joggat i skogen. Om allting fungerar som jag vill så skall jag springa två gånger i veckan. Nu har jag bestämt mig! Och tagit sambon till stöd! Han får också ge sig ut och springa två gånger i veckan.

Förra året var jag igång ordentligt och kunde springa ganska långt. Nu börjar jag om. Det är lika bra. Jag följer ett program som man kan hitta på Marathon . Gå in under Träning och Program så hittar man flera olika. Nu tar jag Tjejmilen på 22 veckor och börjar som total nybörjare. Så idag har jag bara sprungit och gått om vartannat 3 minuter av varje 3 gånger. Försökte idag springa lite fortare än jag gjort förut för att se om jag kan vänja mig.

Hade mina nya skor idag och jag vet inte ännu om de är bra. Jag känner av benhinnan lite på höger ben. Har satt på Zon-salva och hoppas på att det skall gå över. För till helgen vill jag fixa pass2.

Håll tummarna för att jag äntligen är tillräckligt uthållig och att inga skador dyker upp. Så kanske jag springer milen till hösten.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *