Äntligen skall jag väl komma igång!

Förra året tränade jag tre till fyra gånger i veckan. Kring jul la jag av och sedan har det liksom varit helkört att komma igång igen. Jag har ett kort på gymmet som jag betalar för varje månad, men som jag aldrig utnyttjar. Lat, latare latast.

 

Men idag har jag varit ute och joggat i skogen. Om allting fungerar som jag vill så skall jag springa två gånger i veckan. Nu har jag bestämt mig! Och tagit sambon till stöd! Han får också ge sig ut och springa två gånger i veckan.

 

Förra året var jag igång ordentligt och kunde springa ganska långt. Nu börjar jag om. Det är lika bra. Jag följer ett program som man kan hitta på Marathon . Gå in under Träning och Program så hittar man flera olika. Nu tar jag Tjejmilen på 22 veckor och börjar som total nybörjare. Så idag har jag bara sprungit och gått om vartannat 3 minuter av varje 3 gånger. Försökte idag springa lite fortare än jag gjort förut för att se om jag kan vänja mig.

 

Hade mina nya skor idag och jag vet inte ännu om de är bra. Jag känner av benhinnan lite på höger ben. Har satt på Zon-salva och hoppas på att det skall gå över. För till helgen vill jag fixa pass2.

 

Håll tummarna för att jag äntligen är tillräckligt uthållig och att inga skador dyker upp. Så kanske jag springer milen till hösten.

Kommentera