Oj vad vi varit duktiga!

Oj vad vi varit duktiga nu, sambon och jag. Igår städade vi större delen av lägenheten. Allting utom köket och hobbyrummet fixades igår. Vi hade tänkt städa allt idag lördag, men konstaterade att det vore ganska skönt att slippa göra så himla mycket på lördagen.

Något som vi sparade till idag var våra fönster. Och de var VÄLDIGT smutsiga – något som kanske framgår av bilden nedan Och det är väl så att man nästan skäms att säga det, men de fönster som vätter in mot gården har nog inte tvättats på närmare två år. Vilket jag förmodar inte är svårt att tro på när man ser bilden.

Men nu har vi alltså använt våra gemensamma krafter och putsat ALLA våra fönster. Och OJ vad de blev rena!

Detta är alltså samma fönster som det ovanför, men med rena fönster. Observera att till och med himlen blev blå när fönsterna blev rena. Nu är det inte så illa att fönsterna var så smutsiga från början att man inte kunde se att det var blå himmel, men kanske solen kände att NU var det lönt att skina lite även på våra fönster för nu kunde ljuset komma in.

Och nu är även köket fixat. Hobbyrummet är halvfixat, men det brukar inte komma längre. Det är rörans hemort. Men det känns så skönt att få det här gjort. Nu kan vi ge oss ut på långpromenad imorgon och veta att vi kommer hem till ett rent hem!

Nöjd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *