Ytterligare en helg

Jahapp – nu är snart ytterligare en helg lagd till samlingarna.

Idag var vi och tog oss en skogspromenad. Trots att våren verkligen känns som kommen så hittar man snö och is på de ställen som solen inte når. Det visar bara att marken fortfarande är kall. Och det var rejält lerigt på vissa ställen fortfarande, men vi hade vandringskängorna på så det gick bra. Såg både vitsippa, blåsippa och tussilago och björkhängen. Tyvärr glömde jag kameran så jag kan inte visa upp det hela. Om det  blir bra väder nästa helg så skall vi ta oss till en bokskog som finns inte så långt härifrån. Då skall jag inte glömma kameran. Har vi tur så finns där gott om vitsippor då. Mycket kan hända på en vecka.

Har suttit och hållit på en del med hemsidan i helgen. Det är väldigt lätt att fastna när man håller på. ”Jag skall bara fixa det här också”. Men roligt är det.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *