Ytterligare en helg

Jahapp – nu är snart ytterligare en helg lagd till samlingarna.

Idag var vi och tog oss en skogspromenad. Trots att våren verkligen känns som kommen så hittar man snö och is på de ställen som solen inte når. Det visar bara att marken fortfarande är kall. Och det var rejält lerigt på vissa ställen fortfarande, men vi hade vandringskängorna på så det gick bra. Såg både vitsippa, blåsippa och tussilago och björkhängen. Tyvärr glömde jag kameran så jag kan inte visa upp det hela. Om det  blir bra väder nästa helg så skall vi ta oss till en bokskog som finns inte så långt härifrån. Då skall jag inte glömma kameran. Har vi tur så finns där gott om vitsippor då. Mycket kan hända på en vecka.

Har suttit och hållit på en del med hemsidan i helgen. Det är väldigt lätt att fastna när man håller på. ”Jag skall bara fixa det här också”. Men roligt är det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *