Mera om våren och annat

Jag var som sagt i Stockholm under helgen och hälsade på en kompis. Vädret var fantastiskt och vi såg till att verkligen utnyttja det vackra vädret också. På lördagen gick vi från Hässelby strand till Kungsholmen. Det var en väldigt vacker tur längs med vattnet som tog några timmar. Där såg jag först en blåsippa, sedan några flera och sedan så många som syns på bilden från i tisdags.

Vi gick också förbi ett område, som jag tyvärr glömt namnet på, men som var fullt med funkisvillor. Den ena läckrare än den andra. Funkis är en byggnadsstil som jag verkligen gillar. Enkel, men ändå inte.

 Jag tog ganska många bilder, men tyvärr har jag inte riktigt koll på kameran ännu så de flesta bilderna blev ganska dåliga på grund av den starka solen.

På söndagen tog vi oss till Djurgården. Vi och alla andra…. det var MASSOR med folk ute och promenixade. Men man måste ju förstå dem. Vädret bara var fantastiskt.

 Även om det inte syns på bilden ovanför fanns det fortfarande mycket is. Men som man faktiskt ser ovanför håller den på att förlora greppet och jag fick i tisdags ett SMS som sa att Riddarfjärden var isfri.

Hipp, hipp hurra för Våren!!!

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *