Mera om våren och annat

Jag var som sagt i Stockholm under helgen och hälsade på en kompis. Vädret var fantastiskt och vi såg till att verkligen utnyttja det vackra vädret också. På lördagen gick vi från Hässelby strand till Kungsholmen. Det var en väldigt vacker tur längs med vattnet som tog några timmar. Där såg jag först en blåsippa, sedan några flera och sedan så många som syns på bilden från i tisdags.

Blåsippor 05  

Vi gick också förbi ett område, som jag tyvärr glömt namnet på, men som var fullt med funkisvillor. Den ena läckrare än den andra. Funkis är en byggnadsstil som jag verkligen gillar. Enkel, men ändå inte.

Funkishus  

Jag tog ganska många bilder, men tyvärr har jag inte riktigt koll på kameran ännu så de flesta bilderna blev ganska dåliga på grund av den starka solen.

På söndagen tog vi oss till Djurgården. Vi och alla andra…. det var MASSOR med folk ute och promenixade. Men man måste ju förstå dem. Vädret bara var fantastiskt.

Stockholmshelg 05  

Även om det inte syns på bilden ovanför fanns det fortfarande mycket is. Men som man faktiskt ser ovanför håller den på att förlora greppet och jag fick i tisdags ett SMS som sa att Riddarfjärden var isfri.

Hipp, hipp hurra för Våren!!!

Kommentera