Det är bra med garanti!

Jag har en Bigpopper som jag är väldigt förtjust i. Det blir fina popcorn i den och man kan göra en stor skål på en gång.

För några månader sedan sprack locket till den. Gick till affären och fick ett nytt lock.

Idag skulle jag poppa igen och då hade metallmanicken som skall rotera och se till att popcornen inte bränns lossnat. Jag trodde bara den inte var ordentligt fastsatt, men vid närmare kontroll så GICK det inte längre att fästa den ordentligt. Kollar garantilappen. Bara några dagar kvar!! Så jag kastade mig i bilen och körde till affären. Fick en ny maskin. Så det kan vara väldans bra med garanti. Och någon gång skall man ha turen att hitta felet ett par dagar INNAN garantitiden går ut och inte som vanligast är, efter!

Så nu skall här poppas!!

Till helgen blir det ett besök till Skåne. Skall bli intressant att se om våren kommit längre där. Men nu känns det verkligen som vår, även om det fryser till på natten ibland fortfarande.

Jippi! Tack kärringen Tö och Välkommen prinsessan vår.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *