Det är bra med garanti!

Jag har en Bigpopper som jag är väldigt förtjust i. Det blir fina popcorn i den och man kan göra en stor skål på en gång.

För några månader sedan sprack locket till den. Gick till affären och fick ett nytt lock.

Idag skulle jag poppa igen och då hade metallmanicken som skall rotera och se till att popcornen inte bränns lossnat. Jag trodde bara den inte var ordentligt fastsatt, men vid närmare kontroll så GICK det inte längre att fästa den ordentligt. Kollar garantilappen. Bara några dagar kvar!! Så jag kastade mig i bilen och körde till affären. Fick en ny maskin. Så det kan vara väldans bra med garanti. Och någon gång skall man ha turen att hitta felet ett par dagar INNAN garantitiden går ut och inte som vanligast är, efter!

Så nu skall här poppas!!

Till helgen blir det ett besök till Skåne. Skall bli intressant att se om våren kommit längre där. Men nu känns det verkligen som vår, även om det fryser till på natten ibland fortfarande.

Jippi! Tack kärringen Tö och Välkommen prinsessan vår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *