Väntar!

Idag har jag varit och tappat mig på blod igen. Sitter och dricker kaffe med mjölk en stund innan jag går tillbaka till jobbet igen.

Igår paketerade vi den bärbara datorn, skrivaren och alla programvaror för att kunna lämna tillbaka dem på tisdag. Det är pryttlarna från gamla Hem-PC avtalet som skall återlämnas. Eftersom jag inte fått min nya ännu så kommer det att vara tomt ett tag utan en lap-top. Har inte fått något leveransdatum på den nya heller. Sambons dator börjar närma sig har vi förstått, men min verkar de ha tappat bort. Men eftersom vi skall åka förbi inlämnningsstället är det lika bra att lämna in den gamla nu, även om man får ha den en tid till.

Annars ser jag ganska mycket fram emot min nya lap-top. Stämmer det som de skriver så skall den vara så kraftfull att jag kan ”webba” på den. Och då blir det minsann annorlunda i förhållande till idag. Dell! var har ni min dator??

Igår beställde vi en ny skrivare också. Vi har inte tagit någon skrivare i det nya avtalet eftersom vi ville ha en som skulle kunna fungera i vårt nätverk. Så nu har vi beställt en skrivare som skall kunna fungera i ett trådlöst nätverk. Spännande att se om DET kommer att fungera. Skulle i vart fall vara toppen om det gör det. Då kan man sitta i soffan och skriva ut saker utan att behöva koppla in laptopen till skrivaren.

Den som väntar på något roligt väntar alltid för länge…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *