Väntar!

Idag har jag varit och tappat mig på blod igen. Sitter och dricker kaffe med mjölk en stund innan jag går tillbaka till jobbet igen.

Igår paketerade vi den bärbara datorn, skrivaren och alla programvaror för att kunna lämna tillbaka dem på tisdag. Det är pryttlarna från gamla Hem-PC avtalet som skall återlämnas. Eftersom jag inte fått min nya ännu så kommer det att vara tomt ett tag utan en lap-top. Har inte fått något leveransdatum på den nya heller. Sambons dator börjar närma sig har vi förstått, men min verkar de ha tappat bort. Men eftersom vi skall åka förbi inlämnningsstället är det lika bra att lämna in den gamla nu, även om man får ha den en tid till.

Annars ser jag ganska mycket fram emot min nya lap-top. Stämmer det som de skriver så skall den vara så kraftfull att jag kan ”webba” på den. Och då blir det minsann annorlunda i förhållande till idag. Dell! var har ni min dator??

Igår beställde vi en ny skrivare också. Vi har inte tagit någon skrivare i det nya avtalet eftersom vi ville ha en som skulle kunna fungera i vårt nätverk. Så nu har vi beställt en skrivare som skall kunna fungera i ett trådlöst nätverk. Spännande att se om DET kommer att fungera. Skulle i vart fall vara toppen om det gör det. Då kan man sitta i soffan och skriva ut saker utan att behöva koppla in laptopen till skrivaren.

Den som väntar på något roligt väntar alltid för länge…

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *