”Han är ju bara 1,60!”

Huva – nu skall jag skriva av mig om ett par reklaminslag jag verkligen ogillar!!!

Tre – de har en reklam där en tjej sitter och fikar med en kille och sedan ringer kompisarna runt och skvallrar om detta med sina kompisar. Till sist ringer någon tjejen som fikar med killen och säger: "Frans? Vad skall du med honom till, han är ju bara en och sextio". Och??? Det är tydligen som så att korta killar göre sig ej besvär i vårt samhälle för vackra och perfekta människor. Och det är tydligen dessutom OK att säga det i TV-reklam.

Grandiosa Pizza – Snygg tjej lurar alldaglig kille och snor hans pizza. Vad visar detta? Snygga människor kan göra som de vill. De hade någon annan reklam förut som gick ut på exakt samma sak. Och könsrollerna? Hade det varit en snygg kille som lurade en alldaglig tjej hade nog många rasat. Men en snygg tjej? Nope hon kan absolut göra som hon vill. Trevligt budskap och jag kommer definitivt INTE att köpa Grandiosa Pizza. Jag köper inte saker där jag hatar reklamen.

Usch!

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *