Lat lördag

Veckan har varit jobbig och när jag gick hem från jobbet igår var jag riktigt, riktigt trött. Har tagit ledigt nästa onsdag – torsdag så jag behöver bara klara två dagar nästa vecka.

Sambon var också trött så vi har bestämt att idag skall vi ha en lat lördag. En lat lördag innebär att man behöver inte göra någonting som man inte vill, eller kanske mer att man gör bara sådant som faller en in. Sådana dagar behöver man ibland.
När vi steg upp (vilket var ganska sent) parkerade vi oss i soffan och tittade på

Skycaptain på dvd. Den var faktiskt riktigt rolig. Om jag förstått det hela rätt så är Skycaptain en seriefigur och i den här filmen har de verkligen lyckats få in seriekänslan. Lite lagom absurdt. Kan rekommenderas om man bara vill ha lite underhållning

I övrigt så har jag suttit och lackerat lite pärlor. Tror jag har klart för mig hur jag skall göra ett orange halsband. Med det blir inte klart idag. Kanske imorgon. Eller på onsdag när jag skall vara ledig.

Fantastiskt fint väder har det varit idag. Det börjar kännas som att våren faktiskt är på gång.

Har ni tittat på Paradise Hotel? Har suttit och kollat ett par gånger, men har konstaterat att det är den absolut sämsta såpa jag någonsin sett. Är det verkligen någon som sitter och följer den? Förmodligen. Mer tid från mig kommer den i vart fall inte att få. Kan man verkligen tjäna så mycket pengar på sådana här såpor. De verkar ha bokat upp ett helt hotell i Mexico. Visserligen har jag förstått att det är billigt i Mexico, men det måste ändå kosta en del att ha en hög folk där i flera veckor. Men vad fint det verkar vara! Jag skulle gärna själv åka dit. Dock inte för att spela in en såpa. Men för att ha semester.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *