Min lediga dag

Idag har jag haft en arbetsfri dag. Jag skall jobba heldag på torsdag och tog därför helt ledigt idag. Var duktig och tog mig till blodcentralen. Idag hittade jag en parkeringsplats. Men pengarna jag hade plockat fram för att ha till parkeringsautomaten låg hemma på byrån! Till sist hittade jag dock två kronor i fickan och de fick räcka. Det gjorde de också.

Så nu har jag alltså anmält mig som blodgivare. Jag fick ingen broschyr om hur viktigt det var att äta järn, de tyckte inte att jag behövde det.

Idag kändes det verkligen som vår i luften! Mera sånt!

Hade tänkt sitta och göra pärlor hela dagen, men så kom jag på  hur jag skulle fixa så att min sida ser likadan ut i Internet Explorer och Netscape och då var jag så klart tvungen att fixa det. Jättekul!

Men lite pärlmakeri blev det i alla fall. Jobbade med ett par lite mer jobbiga så jag har inte hunnit så mycket. Men de här två har jag i alla fall halvfärdiga just nu.

De är som sagt inte färdiga. De skall lackas och jag skall försöka göra snygga ringar i den tråden som sticker ut ur vingarna på ”sländan”. Jag har gjort lite småpärlor också, men de är inte färdiga att visas upp ännu.

Inspirationen fanns där, men varken blomman eller sländan blev riktigt som jag tänkt mig. Men vi får se när de är klara, kanske de blir bra ändå.

Nu är jag trött och skall slappa i soffan resten av kvällen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *