Slutkörd

Jag har varit dålig på att träna nu ett tag. Försöker så smått att komma igång igen. Ställer inte så höga krav på mig själv, men försöker i alla fall. Idag så körde vi slut på oss i alla fall. Körde styrketräning i 45 minuter. OK – jag fuskade LITE under de sista femton minuterna, men jag gjorde ändå det mesta. Kändes bra efteråt, ÄNTLIGEN har det liksom blivit av. Under en lång period har vi kört detta eller andra program två gånger i veckan. Den här  dvdn har vi beställt från USA och hon kör verkligen skiten ur en. Pardon my french. Men just den här dvd’n kan verkligen rekommenderas. Det enda man behöver är ett par hantlar. Och bra skor förstås.

 

I övrigt idag har vi tittat på två olika filmer.

THE BOURNE IDENTITY
En fiskebåt hittar en man flytandes i havet och det visar sig att han tappat minnet. Filmen går sedan ut på att mannen försöker få tillbaka minnet. Upptäcker att han kanske inte var en så trevlig människa. Ganska bra film faktiskt. Har sett den förut, men nu tittade vi på den igen för vi skulle också titta på nästa del, nämligen

THE BOURNE SUPREMACY
Här blir mannen förföljd och oskyldigt anklagad. Det händer en MASSA. Herregud, där är så mycket action i den här filmen att man blir nästan alldeles slut. Den är inte lika bra som den första filmen, men så är det väl nästan jämt. Men den var klart sevärd om man vill ha lite vanlig underhållning. Ett plus för att man i filmen faktiskt talar andra språk när man är i ett annat land än USA. I amerikanska filmer brukar de annars bara prata engelska med någon töntig tysk eller rysk brytning, beroende på var de skall föreställas vara. Men här pratar de både ryska och tyska. På riktigt!

 

Häromdagen tittade jag förresten på en film som jag spelat in på video för ett par veckor sedan.
SAVING GRACE 
hette den. Kan verkligen rekommenderas. Fantastiskt trevlig och rolig film. Handlar om en kvinna, Grace, i femtioårsåldern (tror jag – möjligen skall hon vara äldre) vars man dör och lämnar efter sig en massa elände. För att få ihop pengar för att rädda huset så börjar Grace (som har gröna fingrar) att odla hasch. Något som går alldeles utmärkt. Massor med roliga scener och härlig engelsk landsbygd. Mysig film för en kväll när man behöver lite lagom ofarliga trevligheter.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *