Trevlig dag

Igår hade jag en bra dag. Kände mig nästan som vanligt. Det är härligt att känna att jag faktiskt är på väg tillbaka!!

Var på silversmide igår kväll. Började på den där blomman jag hade skissat. Här ser man resultatet så här långt.Jag kommer nog inte att använda guldpärlorna. Min kursledare tyckte att tillsammans med silver och rött så kan det bli FÖR mycket.
Jag är jättespänd på hur det skall bli med lera och silver tillsammans. Tyvärr så kan jag inte testa det förrän efter nästa gång. Blomman måste vara helt klar innan jag kör igång. För silver klarar av 130 grader som behövs för att bränna leran, men leran klarar inte av alla de grader som behövs för att värma silvret.
Det känns verkligen som jag börjat hitta min stil när det gäller det här med silver. Först gick det åt mycket tid till att lära sig materialet lite. Sedan gick det åt tid att fatta vad man kan ha materialet till. Och sedan skall man komma på att man kan blanda det lite hur man vill. Jag gillar att blanda olika typer av material. Och det tar ett tag innan man kommer på hur man skall göra det också. Men jag tycker att jag är på gång. Nästa gång får jag väl ta tag i mina örhängen dock. Är inte ett dugg sugen på att göra dem, men det är väl bara att jobba på så jag blir av med dem.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *