Trevlig dag

Igår hade jag en bra dag. Kände mig nästan som vanligt. Det är härligt att känna att jag faktiskt är på väg tillbaka!!

Var på silversmide igår kväll. Började på den där blomman jag hade skissat. Här ser man resultatet så här långt.Jag kommer nog inte att använda guldpärlorna. Min kursledare tyckte att tillsammans med silver och rött så kan det bli FÖR mycket.
Jag är jättespänd på hur det skall bli med lera och silver tillsammans. Tyvärr så kan jag inte testa det förrän efter nästa gång. Blomman måste vara helt klar innan jag kör igång. För silver klarar av 130 grader som behövs för att bränna leran, men leran klarar inte av alla de grader som behövs för att värma silvret.
Det känns verkligen som jag börjat hitta min stil när det gäller det här med silver. Först gick det åt mycket tid till att lära sig materialet lite. Sedan gick det åt tid att fatta vad man kan ha materialet till. Och sedan skall man komma på att man kan blanda det lite hur man vill. Jag gillar att blanda olika typer av material. Och det tar ett tag innan man kommer på hur man skall göra det också. Men jag tycker att jag är på gång. Nästa gång får jag väl ta tag i mina örhängen dock. Är inte ett dugg sugen på att göra dem, men det är väl bara att jobba på så jag blir av med dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *