Bra verktyg är viktigt att ha

Idag har jag varit och hämtat min kniv som jag beställde häromdagen. Har ni sett vilken kniv??
Precis en sån kniv jag letat efter att ha när jag jobbar med min lera. Har hitintills jobbat med en sån där vanlig hobbykniv. lite som denna fast större och klumpigare.

Nu längtar jag efter att få börja jobba med den också. Blir dock inte på ett par dagar nu tror jag. Har lite annat som måste fixas först. Bland annat silversmidet se nedan. Men i helgen kanske jag kan börja med lite lera. Vill väldigt gärna fundera ut något i den där orange leran jag köpte.

Ikväll är det ju silversmide igen. Jag skulle göra öronhängen till halsbandet jag gjorde klart förra veckan, men nu är jag ganska sugen att börja på mina lavapärlor istället. Har gjort en ritning som jag funderar på.
I så fall skulle blomman vara i silver med oxiderade kanter och så gör jag det röda i lera. Det gula i pärlorna är pärlorna jag gjort själv som är svart och guld. Jag inbillar mig att jag har en ganska Ok idé här. Sedan har jag tänkt att jag skulle på något sätt kunna byta hänge längst fram. Jag får ta med mig idén till min kursledare så får vi se vad hon tycker.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *