Bra verktyg är viktigt att ha

Idag har jag varit och hämtat min kniv som jag beställde häromdagen. Har ni sett vilken kniv??
Precis en sån kniv jag letat efter att ha när jag jobbar med min lera. Har hitintills jobbat med en sån där vanlig hobbykniv. lite som denna fast större och klumpigare.

Nu längtar jag efter att få börja jobba med den också. Blir dock inte på ett par dagar nu tror jag. Har lite annat som måste fixas först. Bland annat silversmidet se nedan. Men i helgen kanske jag kan börja med lite lera. Vill väldigt gärna fundera ut något i den där orange leran jag köpte.

Ikväll är det ju silversmide igen. Jag skulle göra öronhängen till halsbandet jag gjorde klart förra veckan, men nu är jag ganska sugen att börja på mina lavapärlor istället. Har gjort en ritning som jag funderar på.
I så fall skulle blomman vara i silver med oxiderade kanter och så gör jag det röda i lera. Det gula i pärlorna är pärlorna jag gjort själv som är svart och guld. Jag inbillar mig att jag har en ganska Ok idé här. Sedan har jag tänkt att jag skulle på något sätt kunna byta hänge längst fram. Jag får ta med mig idén till min kursledare så får vi se vad hon tycker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *