Köphysteri m.m.

Kan någon förklara varför mina naglar alltid går sönder när jag är på tjänsteresa? Ibland även på semesterresor, men ALLTID på tjänsteresor. Normalt brukar jag alltid ha en nagelfil med mig eftersom jag vet att det oundvikligen händer, men igår hade jag en annan väska än jag brukar så där satt jag man två trasiga naglar på tåget hem. SÅ irriterande för de fastnar ju i allt!!
Var alltså på tjänsteresa till Stockholm igår. Mötet tog lite kortare tid än beräknat och istället för att boka om tåget tog jag mig ut på stan. Först var det sol. Sedan plötsligt mulnade det till och det bara VRÄKTE ner snö. Det kom en flinga och sedan tiotusen. Bara på mig och under en sekund! Och lika plötsligt som det började, slutade det och det blev blå himmel igen. Ungefär som en åskskur på sommaren. Mysko.
Tog mig till Panduro och köpte lite lera och lite lack. Har fått för mig att jag skall göra ett orange halsband. Måste ha varit en föraning… Efter Panduro tog jag en sväng på Åhléns. Och hittade MINA tröjor.
Har ni sett! Jag ÄLSKAR orange och det är precis min färg! Kunde ju bara inte låta bli. Ser ut som att jag kommer att gilla vår- och sommarmodet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *