Köphysteri m.m.

Kan någon förklara varför mina naglar alltid går sönder när jag är på tjänsteresa? Ibland även på semesterresor, men ALLTID på tjänsteresor. Normalt brukar jag alltid ha en nagelfil med mig eftersom jag vet att det oundvikligen händer, men igår hade jag en annan väska än jag brukar så där satt jag man två trasiga naglar på tåget hem. SÅ irriterande för de fastnar ju i allt!!
Var alltså på tjänsteresa till Stockholm igår. Mötet tog lite kortare tid än beräknat och istället för att boka om tåget tog jag mig ut på stan. Först var det sol. Sedan plötsligt mulnade det till och det bara VRÄKTE ner snö. Det kom en flinga och sedan tiotusen. Bara på mig och under en sekund! Och lika plötsligt som det började, slutade det och det blev blå himmel igen. Ungefär som en åskskur på sommaren. Mysko.
Tog mig till Panduro och köpte lite lera och lite lack. Har fått för mig att jag skall göra ett orange halsband. Måste ha varit en föraning… Efter Panduro tog jag en sväng på Åhléns. Och hittade MINA tröjor.
Har ni sett! Jag ÄLSKAR orange och det är precis min färg! Kunde ju bara inte låta bli. Ser ut som att jag kommer att gilla vår- och sommarmodet.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *