Nästan som vanligt

Igår hade jag en väldigt effektiv dag om jag får säga det själv. Kände mig nästan som vanligt, så det finns där någonstans inuti.
Sambon var iväg och spelade LAN hela dagen och halva natten så jag hade hela dagen för mig själv.
Var på Järnia och beställde en kniv som jag skall ha till att skära lera med. Den kommer på onsdag. Det är en med utbytbara blad, nästan lite skalpellaktig. Kommer att bli perfekt! Solen sken och det var så vackert ute. Hade det bara varit plusgrader och ingen äcklig snö och is hade det varit perfekt. Men om man bara tittade uppåt så var det faktiskt perfekt. Men kanske lite svårt att gå. Om man skall titta uppåt hela tiden alltså.
Var och handlade leverpastej på Hemköp och när jag kom hem bakade jag en dubbel sats grahamsbullar. Visst ser de härliga ut?
grahamsbullar Och sedan var jag bara tvungen att äta grahamsbulle med leverpastej och gurka. SÅ gott. Och så sällsynt sedan vi konstaterade att leverpastej är FETT. Får endast förekomma när det är ätardag.
Pysslade också lite med mina smycken. Fick ihop halsbandet med den svarta rosen. Blev riktigt nöjd.  Gjorde även ett par örhängen till.

I övrigt höll jag på med tre andra halsband, men fick inte rätt på inspirationen riktigt när det gällde något av dem. Vi får se. Ett tror jag i alla fall att jag har fått klart för mig hur det skall vara. De andra två får nog vänta lite till.

I fredagskväll var sambon och installerade datorer för LANeriet (min tro är att de spelade lite också) och jag satt hemma för mig själv. Då tittade jag faktiskt på ”The Others”. Kanske inte låter så underligt, men om man känner mig lite så vet man att jag gillar INTE skräckfilmer. Vet inte varför. Min teori är att det är för att jag har inte riktigt bestämt mig för vad som är sant eller falskt med det övernaturliga så jag kan inte se på de här filmerna utan att bli FÖR rädd. Men i alla fall. I fredags tog jag mod till mig. Jag satt med fjärrkontrollen i högsta hugg för att kunna byta kanal så fort det skulle bli för läskigt. Bytte även kanal ett antal gånger. Men jag måste säga att filmen var faktiskt bra. Och nästa gång skall jag titta på hela. Den har en knorr i slutet som gjorde allt riktigt intressant. Så jag kan rekommendera den. Och ge en eloge till mig själv som tittade på en hel skräckfilm (med bara NÅGRA kanalbyten), alldeles själv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *