Halsbandet blev klart

Jobbat förmiddag idag. När jag kom hem satte jag mig lite med halsbandet och det blev klart! Blev faktiskt ganska bra. Möjligen blev det lite längre än vad som är optimalt, men nu tänker jag nog använda det först så får jag känna efter. Tycker jag fortfarande att det är för långt då så får jag trä om det en annan gång.

Vad skall jag nu göra imorgon när sambon är  borta? Tror inte det är några problem. Har ju gjort en del pärlor som jag tror att jag skall försöka fixa till. Har idéer och pärlor till minst tre halsband och kanske några par örhängen.

Har också några fina glaspärlor som jag skulle vilja göra något av. De är av modell större. Du kan se några exempel här till höger. Har några funderingar på att kanske göra ett armband av sådana här glaspärlor i olika färger och så silverwire. Det enda jag funderar på är om det blir snyggt med silverwire när i princip alla pärlorna har gulddekorationer. Fast å andra sidan gillar jag att blanda. Och jag tycker själv att silver och guld är snyggt ihop, men det kan bero på hur man gör det

Så nog finns det planer. Skulle även vilja ha två längre halsband, ett rosa och ett svart, så det finns lite att fundera på ytterligare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *