Jobbat med silver

Igår var det silversmideskurs igen. Vi konstaterade att vi redan gått sex gånger av de tio som kursen omfattar. Som tur är brukar våran kursledare gå med på att förlänga kursen. I höstas förlängde vi den med fem gånger så det blev totalt femton. Förmodligen måste vi göra det i vår också. Vi kan ju inte bara sluta om fyra gånger!!!

Just nu håller jag på med ett halsband. Har lyckats med en blomma som jag är väldigt nöjd med. Den syns på bilden här till nere. Den har jag tänkt hänga på dubbla rader bergkristall. Igår gjorde jag klart ett spänne, men jag hann inte göra hela halsbandet klart. Det kommer jag nog att göra på lördag. På lördag skall sambon spela LAN hela dagen så då kan jag ägna mig åt smycketillverkning. Jag har stora förhoppningar på det där halsbandet. Kommer att lägga ut det bland smyckena när den är klar.

Jag har tänkt göra ett par örhängen också. Har sågat ut små liknande blommor som den stora. Vi får se nästa gång vad som händer med dem. Efter det kanske det blir mina lavapärlor. Eller så skall jag göra något för att träna mig att gör ringar. Inte fingerringar utan sådana där små ringar man sätter ihop saker med. Mina sådana blir INTE bra. Behöver verkligen träna även om det inte är kul. Men jag skulle kunna tänka mig att göra ett armband liknande det här från Tiffanys. Det är ju gjort av ringar och på så vis kunde man träna sig. Får fundera på det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *