Ännu mera lera

Igår jobbade jag lite till med mina leror.  Är inne i ett ”stim” just nu. Men det är nästan alltid så att det går i perioder det där. Igår ville jag i alla fall testa någonting jag tänkt på lite. Att skapa en ”bild” med olika färger genom att skära och lägga ihop dem. Här är mitt första alster. Jag är faktiskt riktigt nöjd. Man får ju  komma ihåg att det är första gången jag jobbar på det här viset. Det blir nog till och med ett halsband av det här hänget. Det är inte absolut jämnt i kanten, men där behöver jag nog i så fall fixa till en form. Får väl börja karva i mina ölburkar igen. Brukar nämligen använda ölburkar till former. Det är lätt att klippa i och lätt att böja till rätt form.

Har lite andra idéer också, men är inte riktigt klar där ännu på hur jag skall göra. Har någon mer än jag lagt märke till att Phoebe i Vänner har massor av roliga halsband? Har fått flera idéer därifrån. Inte förverkligat dem ännu, men ritat in dem i min idébok.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *