Lite smyckearbete

I helgen har jag faktiskt jobbat lite med lera igen. Var ett tag sedan sist. Har under en period nu mest ägnat mig åt att bygga hemsida.

I vart fall. Har haft en ide med ett enkelradigt halsband med en svart ros framtill. I helgen gjorde jag rosen. Svart med bladguld. Gjorde också lite accentpärlor som jag kanske kommer att använda på halsbandet. Halsbandet i sig påbörjas nog inte förrän till helgen då sambon har en speldag och jag är alldeles ensam hemma. Så här blev i alla fall rosen och pärlorna.
 Förutom dessa så jobbade jag på några oregelbunda pärlor. Jag köpte innan jul pärlor av lava, hur läckra som helst. Och bara tanken att de är av lava tycker jag är fantastisk. De har alltså kommit till genom ett vulkanutbrott. Jag har i alla fall lite planer på ett halsband här också. Kan bara inte riktigt bestämma mig. I alla fall är funderingarna att blanda lavapärlor och bara ett par accentpärlor med guld på. Och sedan ha något i silver längst fram. Eller något slags fäste så att man kan byta hängen mitt fram. Jag är nämligen intresserad av både något i silver och något i rött. Om jag gör något fäste så att jag kan byta måste jag ju inte bestämma mig för det ena eller det andra. Blev i alla fall riktigt nöjd med de här accentpärlorna.

Här är bara accentpärlorna.Tyckte faktiskt att de blev himla fina.
Det är verkligen kul att sitta och fundera ut saker och ting. Man ville bara ha lite mera kunskaper. Fast å andra sidan så hjälper väl klurandet med en del av lärandet.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *