Plötsliga infall

Idag fick sambon ett plötsligt infall. Det snöar och blåser som sjuttsingen ute – ett sjuherrans väder helt enkelt. Då tycker sambon att det vore mysigt att gå till fiket "på hörnet" som bara ligger en liten bit bort. Jag är väldigt dålig på plötsliga infall så sambon trodde säkert att jag skulle vara negativ. Men jag tyckte också det lät jättetrevligt. Så vi klädde om och tog oss till fiket på hörnet. Det var inte någon lång promenad, men det VAR snöigt och blåsigt. Lite mysigt när man inte behövde gå så långt.
 
Så vi åt paj och sambon drack chokladmjölk och själv tog jag en latte med vanilj.
Mysigt! Önskar jag var bättre på plötsliga infall. Jag har mina ljusa stunder då och då, men inte speciellt ofta. Jag skall nog jobba på det där…

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *