Plötsliga infall

Idag fick sambon ett plötsligt infall. Det snöar och blåser som sjuttsingen ute – ett sjuherrans väder helt enkelt. Då tycker sambon att det vore mysigt att gå till fiket "på hörnet" som bara ligger en liten bit bort. Jag är väldigt dålig på plötsliga infall så sambon trodde säkert att jag skulle vara negativ. Men jag tyckte också det lät jättetrevligt. Så vi klädde om och tog oss till fiket på hörnet. Det var inte någon lång promenad, men det VAR snöigt och blåsigt. Lite mysigt när man inte behövde gå så långt.
 
Så vi åt paj och sambon drack chokladmjölk och själv tog jag en latte med vanilj.
Mysigt! Önskar jag var bättre på plötsliga infall. Jag har mina ljusa stunder då och då, men inte speciellt ofta. Jag skall nog jobba på det där…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *